Prijava

Hrvatski lekar predlaže:

Kako "ubiti" Korona virus:
Kako u kućnim uslovima  "ubiti"  korona virus, sa stvarima koje ima svako domaćinstvo...
GetImage238

photo: saw.com

"Visoku temperaturu (preko 50 stepeni) i povećanu vlažnost vazduha preko 50 odsto korona ne može da preživi.Budući da su vrata ulaska infekcije: sluznica usta, nosa i oka - preporučujem tri puta dnevno u trajanju od 15 do 20 minuta inhalacije nad vrelom vodenom parom. Postupak je vrlo jednostavan, a u tradiciji je naših baka koje su zimske prehlade (viroze) lečile upravo takvim inhalacijama (samo ih one nisu zvale inhalacijama – one su se 'kadile nad vrelom vodom').

82282389-0f14-4d66-bc5a-74592524d76b-large16x9_0302_coronavirus2.jpg
photo: MGN

U jednu posudu sipajte oko 2l vode i ubacite šaku morske soli. Kada voda proključa skinite je s vatre postavite na sto, uzmite jedan veliki peškir koji ćete prebaciti preko glave i posude s vrelom vodom. Pazite da vas vrela vodena para u početku ne opeče! Udahnite duboko vruću vodenu paru kroz nos i izdahnite je kroz usta. Nakon desetak takvih udisaja udahnite isto toliko kroz usta, a izdahnite kroz nos. I tako redom dok se voda ne ohladi. To može trajati 15 do 20 minuta.
Većinu vremena imajte otvorene oči. Na taj način riešićete se zločeste korone koja po mom mišljenju takvu temperaturu (oko 60 i više stepeni i vlagu od skoro 100 odsto) ne može preživeti niti na sluznici usta, niti nosa, a niti očiju! Ako to činite tri puta dnevno korona neće uspeti ni da se razmnožava niti ukoreni. Onemogućićete joj prodor i u vaše bronhije i plućni parenhim."
 
download.jpeg

Za imunitet:
"Izrendati 1 kg jabuka i prodinstati 5-6 minuta u tavi s malo vode, pa zatim ostaviti da se ohladi. Dodajte mlevene orahe, bademe, indijski orah, pistaće, semenke tikve, spice kajsija - svega po 10 dkg. Zatim, dodajte suve šljive, kajsije, brusnice, grožđe, sitno seckano - po 10 dkg
Sve to rukama dobro umesiti i staviti u tegle po 200 gr. Ostaviti u zamrzivač, osim one koju koristite. Nju držite u frižideru. Uzima se 1 supena kašika ujutro i jedna uveče. Ovo je izuzetno dobro za imunitet. Samo dobar imunitet znači dobro zdravlje i uspešnu borbu protiv svih bolesti pa i virusa! - Vaš doktor Jure Burić."

linija3