Prijava

145004 AC Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml

AC Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100mlAC Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml
AC Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml
Upotreba: Dobro istrljati ruke sa malom kolicinom sredstva. Nije potrebno ispiranje.
Upotreba: Dobro istrljati ruke sa malom kolicinom sredstva. Nije potrebno ispiranje.

Sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku. Specijalno formulisano sredstvo za suvo pranje ruku po recepturi SZO, posebno namenjeno za uništavanje virusa COVID-19. Pažljivo odabrane aktivne komponennte omogućavaju brzo sušenje ruku uz blagi osećaj hlađenja i prijatnog mirisa.
Kada ste u pokretu, usled nedostatka vode i sapuna, pogodan na putovanjima, u prirodi i na javnim mestima (u školi, na poslu, u bolnici, sredstvima javnog saobraćaja, u restoranu, kafani ili kafiću...). Praktično pakovanje ne zauzima puno mesta u torbi.
Prodajna cena150,00 RSD
Osnovna cena sa PDV-om250,00 RSD
Modifikator cena:
Popust-100,00 RSD


Preloader

OVAJ PROIZVOD USPEŠNO UNIŠTAVA KORONA VIRUS!
e mail europlast stop korona virus300

AC Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju i suvo pranje ruku 100ml sa click poklopcem za svakodnevnu upotrebu
Uništava sve viruse i bakterije: baktericid, fungicid, virucid, tuberkolocid, inaktivira CORONA VIRUS, HBV i HIV

Sredstvo za dezinfekciju i „suvo“ pranje ruku bez upotrebe sapuna i potrebe za ispiranjem. Trenutno uništava 99,99% bakterija i virusa. Brzo kontaktno dejstvo.
Pogodan je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju ruku, a posebno u prilikama ograničenog pristupa vodi i sapunu i vanrednim potrebama za dezinfekcijom - putovanja, posao, škola, poseta bolnicama, epidemiološka vanredna stanja. Nakon upotrebe kožu ostavlja mekom, hidratisanom i prijatnog mirisa

Upotreba: Staviti malu količinu sredstva na dlan i temeljno utrljati pokretima kojima se peru ruke dok se ne osuše. Nije potrebno ispiranje vodom niti brisanje ruku posle primene.
upotreba ww

Upozorenje: Ne nanositi na oštećenu kožu. Kod dece predškolskog uzrasta, obavezan je nadzor roditelja pri upotrebi. Ne izlagati izvorima vatre.
Pakovanje: 100 ml.
Sastav: Alkohol, Hidrogen, Glicerin, eterična ulja, destilovana voda

DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66

keyword: dozator za tecnu penu , dozer , sapun , dezinfekciono sredstvo , dezinfekcija , kutija , sapun ,tečni dozatori za tečni s

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3