Prijava

222013 Dozator za tečni sapun Medical Transparent 500ml OMSA

222013 Dozator za tečni sapun Medical Transparent 500ml OMSA222013 Dozator za tečni sapun Medical Transparent 500ml OMSA
222013 Dozator za tečni sapun Medical Transparent 500ml OMSA
Način upotrebe dozatora
Dimenzije Dozatora za tečni sapun

Dozatori su izrađeni od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Mehanizam za ispumpavanje tečnosti je izrađen od
nerđajućeg čelika, a kapacitet ispumpavanja je 1.70ml tečnosti. Svi dozatori za tečni sapun su visokog kvaliteta.
Materijal i boje koje se korist
Prodajna cena550,00 RSD
Osnovna cena sa PDV-om770,00 RSD
Modifikator cena:
Popust-220,00 RSD


Preloader

222013 Dozator za tečni sapun Medical Transparent 500ml OMSA

Medical dozator za tečni sapun je zbog svoje konstrukcije i dugmeta za pritiskanje koje je podesno za pritiskanje laktom, najčešće primenjivan u zdravstvu jer sprečava kontaminaciju ruku od dodira. Dozatori za tečni sapun su izrađeni od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Mehanizam za ispumpavanje tečnosti je izrađen od nerđajućeg čelika, a kapacitet ispumpavanja je 1.70ml tečnosti. Svi dozatori za tečni sapun su visokog kvaliteta. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet. 

- Kapacitet: 500 ml (0,5 L)

- Tip rezervoara za tečni sapun: rezervoar u koji se uliva tečni sapun je ugrađen u kućištu dozatora za tečni sapun

- Tečni sapun se ispumpava pritiskom laktom

- Odgovara svim HCCP i ostalim standardima.

- Odgovarajući tečni sapun: Sve vrste tečnog sapuna koje ne sadrže alkohol ili dezinfekcioni rastvor

- Boje u kojima se dozator tečnog sapuna Vialli S serije proizvode: Bela i Transparentna (providna)


MONTAŽA DOZATORA:

S2 i S4 montaza dozatora belo w w

Montaža dozatora za tečni sapun se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator za tečni sapun , već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora za tečni sapun na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu plastičnog nosača koji nosi dozator za tečni sapun, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, dovoljno je pločicu na koju se kači dozator zalepiti na zid i sačekati 24 časa da se lepak stegne. Nakon toga se može montirati (zakačiti) dozator za tečni sapun na zalepljenu pločicu i koristiti. Najbolje je dozator za tečni sapun koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora za tečni sapun pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


KORIŠĆENJE DOZATORA:

koriscenje svih dozatora beloww

Obzirom da postoje razne gustine tečnog sapuna, najbolje je prvi put sipati vrlo malo vode u dozator, pritisnuti dugme nekoliko puta i kada voda krene napuniti dozator sa tečnim sapunom. Kada vaš dozator proradi, izbacivaće oko 1,7 ml tečnosti prilikom svakog pritiska.


Održavanje (čišćenje) dozatora za tečni sapun:

Obzirom da se u tečnom sapunu nalaze male količine soli i sode bikarbone, dešava se da se čestice ovih materija nahvataju na gumicama koje zatvaraju protok sapuna, i tom prilikom dolazi do curenja sapuna iz dozatora. To izgleda ovako:

prljav dozator

 (Primer zaprljanog dozatora. Na slici je prikazan dozator sa otvorenom diznom)

Do curenja sapuna može doći i ukoliko neka mehanička nečistoća iz sapuna dospe između gumica. U tom slučaju, potrebno je očistiti dozator na sledeći način:

S2 i S4 i OMSA ciscenje dozatora

Isprazniti dozator i okrenuti ga naopako. Skinuti vrh (3) pomoću odvijača ili klješta. Vodom pažljivo isprati delove 1,2 i 3 koje ste izvadili iz dozatora. Takođe, isperite i dozator (i rezervoar i ležište za oprugu i gumicu). Namontirajte oprane delove nazad redom kojim ste ih skinuli. Pritisnite snažno poklopac (3) prstima nazad u ležište. Vaš dozator je ponovo spreman za korišćenje.


GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66

keyword: dozator za tecni sapun , dozer , sapun , dezinfekciono sredstvo , dezinfekcija , kutija , sapun ,tečni dozatori za tečni sapun 

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3