Prijava

247002 Dozator za Tečni sapun S-tip , 800 ml Beli, S3016

Dozator za Tečni sapun S-tip , 800 ml Beli, S3016Dozator za Tečni sapun S-tip , 800 ml Beli, S3016

Dozator za tečni sapun S-tip, kapaciteta 800 ml. sa rezervoarom na dolivanje
Prodajna cena1590,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Dozator za tečni sapun S-tip, BELI, S3016 , izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 800 ml
Dozator sa rezervoarom u koji se uliva tečni sapun. Ovaj dozator je izrađen od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet. Dozator se redovno kontroliše u akreditovanim laboratorijama.

- Dozator za tečni sapun sa rezervoarom , izrađen je od visokokvalitetne ABS Plastike.

- Kapacitet: 800 ml (0,8 L)

- Prilikom svakog ispumpavanja tečnosti, dozator će izbaciti 0,7ml, što je dovoljno za više od 1100 doza po rezervoaru.

- Tip rezervoara za tečnost: rezervoar sa poklopcem u koji se uliva tečnost je ugrađen u kućištu dozatora i lako se skida radi čišćenja.

- Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima o bezbednosti hrane i predmeta opšte upotrebe.

- Odgovarajuće punjenje: tečni sapun svake gustine, sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola do 70%

- Boje u kojima se dozator proizvodi: Bela, Crna i Metalik Siva


Montaža dozatora:

- Montaža dozatora se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator , već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu dozatora, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, poželjno je dozator dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko dozatora za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali dozator u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je dozator koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


Održavanje dozatora:

Ovaj dozator ne zahteva specijalno održavanje. Bitno je samo koristiti odgovarajuće punjenje koje u sebi nema mikro čestica. Dovoljno je povremeno skinuti rezervoar sa poklopcem i oprati ga toplom vodom iznutra i spolja. Dozator spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66

keyword: dozator za tecnu penu , dozer , sapun , dezinfekciono sredstvo , dezinfekcija , kutija , sapun ,tečni dozatori za tečni sapun

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3