Prijava

Sklopiva stolica za kadu KV07 Bela

Nazidna Preklopna stolica za kadu KV07Nazidna Preklopna stolica za kadu KV07
Nazidna Preklopna stolica za kadu KV07
Kada ne koristite stolicu možete je preklopiti uza zid da ne zauzima prostor.
Nazidna Preklopna stolica za kadu KV07
Nazidna stolica za kadu KV07

Sklopiva stolica za kadu KV07 u Beloj boji
Prodajna cena4790,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Sklopiva stolica za kadu KV07, u Beloj boji. Konstrukcija je izrađena od prohromskih cevi, a sedište i nosači su izrađeni od ABS plastike. Veliko sedište dimenzija 25cm x 35cm. Maksimalna nosivost je 120kg, Zbog svoje robusne konstrukcije i jačine, pogodna je kako za upotrebu u domaćinstvu, tako i za upotrebu u bolnicama i domovima za stara lica. Kada se ne koristi stolica se može preklopiti uza zid tako da ne zauzima prostor.  Lako se održava mekom krpom i rastvorom deterdženta. Svi materijali koji se koriste u izradi ove stolice nisu podložni koroziji što omogućava dug vek trajanja proizvoda. Odabir kvalitetnih i izdržljivih materijala garantuje dugotrajnu i bezbednu upotrebu. Stolica se proizvodi u Beloj boji. CAPPADOCCIA serija garantuje proizvod vrhunskog kvaliteta. Kvalitet i nosivost testirani u Nemackom TÜV Rheinland AG Institutu. 

VAŽNO: STOLICA SE MORA MONTIRATI NA ČVRST ZID OD CIGLE ILI BETONA!!! UKOLIKO JE ZID OD DRUGIH MATERIJALA,OBAVEZO SE KONSULTOVATI SA STRUČNIM LICEM U VEZI MONTAŽE!

STOLICA SE MONTIRA NA VISINI OD 50 CM DO 80 CM, U ZAVISNOSTI OD TIPA KADE, POMOĆU ŠABLONA KOJI SE DOBIJA UZ STOLICU..Primanova Elderly and Physically Handicapped products, Wall Mounted Quartz Seat White 
* Foldable and decorative bath seat. 
* Stainless steel pipe and screw. 
* Seat dimensions 35 x 25 cm. 
* Maximum 120 Kg. It carries.

 
 
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3