Prijava

227045 Vialli dozator za penu 500ml F5

227045D Vialli dozator za Dezinfekciono sredstvo 500ml D5227045D Vialli dozator za Dezinfekciono sredstvo 500ml D5
227045D Vialli dozator za Dezinfekciono sredstvo 500ml D5
227045D Vialli dozator za Dezinfekciono sredstvo 500ml D5
Punjenje dozatora
Dimenzije dozatora

Dozator za tečnu penu, dezinfekciono sredstvo na bazi alkohola ili antibakterijski gel, na dolivanje, kapaciteta 500 ml
Prodajna cena1420,00 RSD
Modifikator cena:
Popust


Preloader

Dozator za tečnu penu ili dezinfekciono sredstvo BELI Vialli F5 , izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, kapaciteta 500 ml

Zbog karakteristika pumpe za ispumpavanje tečne pene,
NE SME SE KORISTITI ZA TEČNI SAPUN

Dozator sa rezervoarom u koji se uliva tečna pena. Ovaj dozator je izrađen od visokokvalitetne ABS/SAN plastike. Specijalna pumpa omogućava korišćenje tečne pene ili sredstava za dezinfekciju na bazi alkohola, kao i antibakterijskog gela za dezinfekciju. Materijal i boje koje se koriste su u skladu sa medjunarodnim standardima i normama. Kontrola kvaliteta visokog stepena u toku procesa izrade garantuje bezbednost i kvalitet. Dozator se redovno kontroliše u akreditovanim laboratorijama.

- Dozator za tečnu penu ili dezinfekciono sredstvo sa rezervoarom , izrađen je od visokokvalitetne ABS Plastike .

- Kapacitet: 500 ml (0,5L)

- Prilikom svakog ispumpavanja tečnosti, dozator će izbaciti 0,7ml, što je dovoljno za više od 700 doza po rezervoaru.

- Tip rezervoara za tečnost: rezervoar sa poklopcem u koji se uliva tečnost je ugrađen u kućištu dozatora i lako se skida radi čišćenja.

- Mogućnost zaključavanja (ključ se dobija u kompletu sa dozatorom)

- Opciono postoji mogućnost ugradnje dugmeta za otvaranje umesto ključa (dugme za otvaranje dozatora nije uračunato u cenu i poručuje se posebno)

ZAMENA KLJUCA DUGMETOM

- Odgovara HACCP standardu, kao i ostalim standardima za bezbednost proizvoda.

- Odgovarajuće punjenje: Tečna pena, sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola, antibakterijski gel.

NE SME SE KORISTITI ZA TEČNI SAPUN,

zato što tečni sapun sadrži soli koje mogu oštetiti pumpu!

- Boje u kojima se dozator za tečni sapun proizvodi: Bela, Crna i Metalik Siva


Montaža dozatora:

- Montaža dozatora se vrši pomoću tiplova i šrafova koji se dobijaju u kompletu. Montaža se može vršiti i bez bušenja zida, lepljenjem specijalnim lepkovima na bazi silikona (Bison, Moment-Fix i sl.). Ovi lepkovi se ne dobijaju uz dozator , već se moraju kupiti odvojeno. Ovi lepkovi se mogu naći u svakoj farbari. Prilikom lepljenja dozatora na podlogu, dovoljno je lepak naneti u pet tačaka na poleđinu dozatora, po jednu tačku u uglovima i jednu tačku na sredini dozatora. U slučaju lepljenja, poželjno je dozator dodatno zalepiti za podlogu sa duplex - obostrano lepljivom trakom na jednom ili dva mesta, ili zalepiti krep trakom preko dozatora za podlogu, kako bi duplex ili krep traka držali dozator u željenom položaju dok se silikonski lepak ne stegne. Najbolje je dozator koristiti 24 časa posle obavljene montaže lepljenjem. U slučaju montaže dozatora pomoću tiplova i šrafova, dozator se može koristiti odmah.


Održavanje dozatora:

Ovaj dozator ne zahteva specijalno održavanje. Bitno je samo koristiti odgovarajuće punjenje (tečna pena, dezinfekciona srestva na bazi alkohola ili antibakterijski gel) koje u sebi nema mikro čestica. Dovoljno je povremeno skinuti rezervoar sa poklopcem i oprati ga toplom vodom iznutra i spolja. Dozator spolja prebrisati vlažnom krpom. Ne koristiti abrazivna sredstva da ne bi došlo do oštećenja spoljnih površina.


 GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU:

EUROPLAST d.o.o. BEOGRAD
Anice Savić - Rebac 13
11060 Beograd
tel: 011/275-66-66

keyword: dozator za tecnu penu , dozer , sapun , dezinfekciono sredstvo , dezinfekcija , kutija , sapun ,tečni dozatori za tečni sapun 

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

linija3